Binnenschrijnwerk

Heeft je interieur nood aan een make-over? Ben je op zoek naar meer opbergmogelijkheden en een efficiënt gebruik van de beschikbare ruimte? Wil je ruimtes herindelen of doorgangen en deuren verplaatsen en vervangen?

Leg je plannen en ideeën aan ons voor en we zorgen voor een concrete uitwerking via gedetailleerde technische tekeningen, een productie en afwerking met lak- en verniswerk in eigen atelier en een perfecte installatie door onze vakmensen.

Maatkasten

van opbergen tot etaleren

Kiezen voor maatkasten betekent opbergoplossingen volgens je behoeften en kastruimte creëren waar je altijd van droomde. Olivier Lecluyse installeert maatmeubilair uit eigen atelier voor leef- en werkruimtes met een onberispelijke afwerking. Van inloopkasten en dressings tot tv-meubelen en ingebouwde boekenwanden, telkens uitgetekend tot op de millimeter en perfect ingepast in de beschikbare ruimte.

Binnendeuren

Van draaien tot dichtschuiven

Ook voor kwaliteitsvolle binnendeuren, houten schuifdeuren en draaideuren kan je bij ons aankloppen. Van een subtiele doorgang tot een ware eyecatcher in je interieur, we bieden een ruim aanbod aan kwaliteitsvolle materialen en afwerkingen. Reken alvast op een vakkundige begeleiding in je keuze van materialen, kleuren, stijlen en afwerking. Eenmaal je keuze gemaakt zorgen wij voor de rest.

Gipsplaten

van wanden tot doorgangen

Zin om je ruimte herin te delen of te voorzien van strakke wanden en plafonds zonder pleisterwerken? Olivier Lecluyse plaatst plafonds en wanden in gyproc met een uiterst precieze en zorgvuldige afwerking. Op die manier maken we de binnenmuren van je ruimtes opnieuw kaarsrecht, camoufleren we oneffenheden, voorzien we extra isolatie en plaats voor leidingen, ventilatie of  verwarmingstoestellen.

Nood aan (her)inrichting?

We bieden je prachtig maatwerk voor diverse interieurs. In elk aspect tot in de puntjes afgewerkt in een stijl naar wens. Of het nu landelijk of strak minimalistisch moet zijn.