Over ons

Hoe gaan we te werk?

Met het doel de warmte van hout in je interieur brengen, geven we alle binnenschrijnwerk in je ruimtes vorm en een hoogwaardige afwerking. Steeds volgens de regels van de kunst en met echte liefde voor het materiaal en het vak.

Elk aspect werken we tot in de puntjes af in de stijl die je verkiest. Of je het nu hedendaags landelijk of strak minimalistisch wilt.

Ga je voor de totale inrichting van je interieur? Dan zorgen we ervoor dat de verschillende ruimtes perfect op elkaar afgestemd zijn, waardoor de inrichting doorheen je hele woning vloeit.

01

Kwaliteitsvolle Materialen

We streven naar kwaliteit, zowel bij onze materialen als bij onze vakmannen. Alles wordt vervaardig en afgewerkt in eigen atelier. We kennen onze topmaterialen als de beste en beschikken over alle knowhow en ervaring om jouw project tot in de puntjes af te werken.

02

Communicatie & vertrouwen

Tijdens het project communiceert je altijd met één aanspreekpunt. De zaakvoerder kent elk detail van de uit te voeren werken en kan je dan ook perfect op de hoogte houden van de stand van zaken. Heb je vragen, dan kan je steeds bij hem terecht.

03

Respect voor deadlines

Wij specialiseren ons in woningen en kantoorruimtes. Op die manier behouden we het overzicht over elk aspect van de uitvoering. Details maken een wereld van verschil in een interieur. Bovendien kunnen we op die manier de afgesproken deadlines respecteren.

Ons Team

Beroep doen op onze vakmensen?

We beschikken over een hedendaags uitgerust atelier en een team van ervaren vaklui die jouw project zorgvuldig voorbereiden en ter plaatse afwerken. Je vindt bovendien een ruim aanbod aan materialen met de mooiste houtsoorten in onze showroom. Op basis van onze ervaring en passie voor hout begeleiden we je in de keuzes voor je interieur.

We zijn trots op onze aandacht voor detail en het vermogen om te werken met een breed scala aan houtsoorten en andere duurzame materialen. We streven er dan ook naar om de natuurlijke schoonheid en topkwaliteit van deze materialen in jouw interieur naar boven te halen.

Olivier

Zaakvoerder

Els

Administratief bediende

Dieter

All Round Schrijnwerker

Beroep doen op onze vakmensen?

Kiezen voor Olivier Lecluyse is kiezen voor een interieur in hoogwaardige houtsoorten met een perfecte afwerking.