Parket renovatie

je parket in schoonheid herstellen

Heb je een parketvloer die krassen en sporen van intens gebruik vertoont? Overweeg je een grondige renovatie van het parket in je leef- of kantoorruimtes? Een professionele schuurbeurt en eventuele herstelling door Olivier Lecluyse maken je parketvloer terug als nieuw.

Met het gebruik van kwaliteitsvolle, hedendaagse machines schuren we kras- en stofvrij jouw massief of samengesteld parket met de grootste zorg. We pakken waterschade, vlekken en verkleuringen aan, herstellen putten en krassen, en vervangen beschadigde onderdelen. Na een secure afwerking kan er geen onderscheid met de oorspronkelijke onderdelen opgemerkt worden.

Na renovatie heb je de keuze om het parket terug tot zijn oorspronkelijke kleur te brengen of te kiezen voor kleur naar keuze.

Afwerking

Na de eerste renovatiedag plaatsen we kleurstalen op het parket. Aangezien we niet kunnen voorspellen hoe het hout zal reageren op de gekozen kleur, doen we dit na het schuren.

Op basis van de stalen wordt een kleur gekozen en in het parket geolied. Hierdoor is de kleur gefixeerd en krijgt het hout een basisbescherming. Naar keuze kunnen we nog verder afwerken met een vernis of hardwaxolie voor een sterke, slijtvaste afwerking.

Nood aan parket renovatie?

Olivier Lecluyse brengt als ervaren parketeur je oude en versleten parketvloeren opnieuw tot hun oorspronkelijke staat.