Kasten op maat

Ons ervaren team zorgt voor een vlekkeloze uitvoering van je interieurinrichting en renovatie. We luisteren aandachtig naar jouw ideeën en wensen en vormen dit om tot een concreet plan.

Werk je al samen met een interieurinrichter of binnenhuisarchitect? Geen nood. Een vlotte samenwerking met professionals in interieurbouw dragen we hoog in het vaandel.

Je kan bij ons terecht voor een totale interieurinrichting van alle houtwerk of de inrichting met maatmeubilair van een specifieke ruimte.Van ontwerp tot uitvoering vormen wij jouw directe aanspreekpunt.

Alle maatwerk wordt met de grootste zorg uitgevoerd op basis van jaren knowhow en meesterschap. Het resultaat is telkens een verfijnd interieur, afgewerkt tot in de kleinste details.

Badkamers op maat

voor baden in stijl

Kiezen voor een badkamer op maat is kiezen voor een optimale benutting van alle beschikbare ruimte. Een doordachte opstelling van je badkamermeubels en een gebruik van kwaliteitsvolle materialen geven de ruimte onmiddellijk een stijlvolle uitstraling.

Welke stijl je ook kiest, Olivier Lecluyse zorgt voor een opbouw met duurzaam hout en andere materialen geschikt voor gebruik in vochtige ruimtes en een perfecte afwerking tot in de kleinste details.

Maatkeukens

Benut je volledige ruimte

Waarom kiezen voor een keuken op maat? De keuken past perfect in je interieur, wordt naar wens ingedeeld en uitgevoerd in de mooiste materialen. Maatwerk zorgt bovendien voor een doordacht en optimaal gebruik van de beschikbare ruimte en maximale opbergmogelijkheden.

Olivier Lecluyse voert maatkeukens uit in verschillende stijlen, maar steeds uitgevoerd in de mooiste houtsoorten en duurzame materialen. Welke stijl je ook kiest, je kiest voor complete creatieve vrijheid en een unieke keuken met een persoonlijke touch.

Maatkasten

kasten en meubels op maat

Kiezen voor maatkasten betekent kiezen voor opbergoplossingen volgens je behoeften en levenswijze. Olivier Lecluyse levert maatmeubilair uit eigen atelier en creëert kastruimte waar je altijd van droomde.

Van inloopkasten en dressings over tv-meubelen en ingebouwde boekenwanden tot buffetkasten en wijnkoelers, telkens ontworpen, uitgevoerd en afgewerkt met een scherp oog voor detail en kwaliteit.

Interesse in een totale inrichting van je interieur?

Van een prachtig nieuw parket, over een handig georganiseerde dressing tot een maatkeuken met optimale opbergmogelijkheden. Olivier Lecluyse geeft alle hout in je interieur een unieke vormgeving en perfecte afwerking.