Projecten

Wat we voor klanten realiseerden

Bekijk een selectie van onze projecten en overtuig jezelf van onze knowhow en ervaring in interieurbouw.

Slaapkamer en badkamer inrichten

Kortrijk - Cnockaert architecture

badkamer en slaapkamer

Volledig herstijlen met een wandbekleding in Afromosia
De gevelbekleding en nachttafels herbekleed.
Kasten in witte laminaat

Spicy Lemon

Kortrijk - architect Stay Studio

inrichting restaurant

Inrichting van een restaurant en bar
Buitenterras met vrijstaande tafels afgewerkt mortex
Alle binnenschrijnwerk

Herinrichting woning

Kortrijk - architect Stay Studio

herinrichting

In samenwerking met een architectenbureau kreeg de woning een totale herinrichting. De keuken werd voorzien van maatkasten in Sappeli fineer ingekleurd en vernist. De eiken parket en de trap werd in hetzelfde kleur ingeolied. Ingewerkte trapleuning Gyprocwerken en kamerhoge binnendeuren werden ook door ons geplaatst.

Renovatie rijwoning

Kortrijk - architect Stay Studio

renovatie schrijnwerk

Olivier Lecluyse zorgde voor nieuwe binnendeuren en binnenschrijnwerk. De keuken werd heel strak afgewerkt met aandacht voor detail en verborgen elementen. Zo werd het ventilatierooster bijvoorbeeld onzichtbaar verwerkt in het kastgeheel. Er werden ook nieuwe muren in gyproc geplaatst.

Woning

Kortrijk - architect Stay Studio

Totaalinterieur - Parket - Maatkasten - Binnenschrijnwerk

In samenwerking met een architectenbureau kreeg de woning een totale herinrichting. De keuken werd voorzien van maatkasten, afgewerkt met shinnoki notelaar fineerhout en werkbladen in natuursteen. Alle toestellen en de wijnkoelkast werden weggewerkt. De centrale leefruimte werd ingericht met wandkasten voorzien van spiegeldeuren waarachter het tv-toestel een plaats kreeg. Ook de verwarmingstoestellen en ventilatie werden weggewerkt door middel van wanden in strak geplaatste gipsplaten. Verschillende doorgangen werden met gipsplaten omgevormd tot bogen of voorzien van kwaliteitsvolle binnendeuren. In meerdere ruimtes werden de parketvloeren grondig gerenoveerd. Twee badkamers werden onder handen genomen en ingericht met maatmeubilair, afgewerkt met fineerhout en Corian werkbladen. De slaapkamer kreeg ruime ingebouwde kasten en een bedhoofdeinde, terwijl de hall met behulp van verschillende maatkasten omgevormd werd tot een dressing.

Wijnkelder

Wevelgem - Architect Kurt Demeulemeester

Totaalinterieur - Maatkasten

De inrichting van de wijnkelder kwam tot stand in samenwerking met een architect. Alle maatkasten werden afgewerkt met rustiek fineerhout. De zorgvuldige houtselectie werd rechtstreeks bij de leverancier uitgevoerd, zodat het fineerhout voor de kasten in de gevraagde kleur, textuur en graad van rustieke afwerking konden uitgewerkt worden. In ons atelier werd het fineerhout vervolgens handmatig voorzien van aangepaste vernis om het hout een zo natuurlijk mogelijke uitstraling te geven.